31 Ağustos 2007 Cuma

Çarşı'nın Pankartları

2007 - 2008 sezonu 19. hafta, Beşiktaş - Kasımpaşa maçı. 20 Ocak 1989'da trafik kazası geçiren Samsunspor takımı unutulmamış. Yien yapacaklarını yaptılar...
2006 - 2007 sezonu Fenerbahçe maçı. Tam da o zamanlarda ortaya atılmıştı Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nin yıkılacağı haberleri. çarşı yine duyarlılığını gösterdi.


Tarih 25 Ekim 2007. Beşiktaş - Liverpool Şampiyonlar Ligi maçı. Çarşı yine yapacağını yaptı ve toplumsal bir olaya değindi. Kaz Dağları'nda altın arayıcılarını protesto etti. Pankart herşeyi açıklıyor sanırım.


Bu da Kaz Dağları için değişik bir pankart. Tabi yine aynı maçtan.


2006-2007 Sezonunda oynanan Sivasspor maçında açılmıştı bu pankart. Aynı günün sabahında Bülent Ecevit Ankara'da toprağa verilmişti. Bu maçta saygı duruşu yapılmış ve saygı duruşu sırasında da, "Halkçı Ecevit" ve "Türkiye Laiktir Laik Kalacak" sloganları atılmıştı.


Küresel Isınma için açılan pankartlardan bir tanesi.


İnönü Stadı'nda ceza nedeniyle oynanan ilk seyircisiz maç Beşiktaş - Bursaspor maçı idi. Ve o maçta Çarşı'nın kapalının ortasına açtığı bu pankart hala akıllarda.



Çarşı Grubu'nun maçlarda çıkardığı ses, tüm Avrupa kulüplerinin taraftar sitelerinde de övgüyle bahsediliyor.


Türkiye'nin çeşitli yerlerinde yapılması düşünülen Nükleer Santraller için Greenpeace ile ortaklaşa yapılan bir pankart.


Hasankeyf'e yapılması düşünülen barajı protesto ediyorlar. Amaç Hasankeyf'in sular altında kalmaması ve tarihi dokunun yok olmaması.

Hiç yorum yok: